Hüquqi məlumat
Hesabın silinməsi
Son yeniləmə: 17 sentyabr 2026
Bu mətn ilkin redaksiyadır və hüquqi yoxlamadan keçir. Sualınız olarsa, bizə yazın.
Tətbiqdən
- Evako tətbiqini açın və Profil bölməsinə keçin.
- «Hesabı sil» düyməsinə toxunun və təsdiqləyin.
- Hesabınız müraciətdən 30 gün sonra silinir.
30 gün ərzində fikrinizi dəyişsəniz, Profil bölməsində «Müraciəti geri götür» — hesab olduğu kimi qalır.
Nələr silinir
- hesab və profil məlumatları (ad, nömrə, profil şəkli);
- sifariş tarixçəsi;
- avtomobillər və saxlanmış ünvanlar.
Tətbiqə daxil ola bilmirsinizsə
Hesabın bağlı olduğu nömrəni yazıb müraciət göndərin. Müraciətin sizdən gəldiyini təsdiqləmək üçün həmin nömrə ilə əlaqə saxlayacağıq.